Inkom

Selecteer uw taal

Mentoren

Help studenten in spé de stad leren kennen als mentor voor INKOM 2017!

 

Mentoren

 

De INKOM geeft alle eerstejaars studenten de kans om te ontdekken wat het inhoudt om student in Maastricht te zijn. Het is een fantastische week met unieke activiteiten en grote feesten. Ouderejaars studenten krijgen echter ook de kans om de INKOM in al haar facetten nog een keer te beleven: als mentor!

Gedurende de week zijn twee mentoren samen verantwoordelijk voor ongeveer tien eerstejaars studenten. Als mentor maak je hen wegwijs in de stad en begeleidt je hen tijdens alle INKOM activiteiten. Hierdoor krijg je toegang tot exclusieve evenementen als een Comedy Night en de grote BBQ. Jij en je mede INKOM-papa of –mama zorgen ervoor dat jouw kindjes de leukste week van hun leven hebben, terwijl je zelf ook van een prachtige week geniet!

Aanmelden

Enthousiast? Aanmelden doe je samen met een vriend of vriendin vanaf begin april! Inschrijvingen sluiten 16 mei.

Mentoreninstructies

Als mentor moet je twee mentoreninstructies volgen. In juni zal de eerste mentorinstructie plaatsvinden, de precieze data zullen t.z.t volgen. De tweede mentorinstructie zal plaatsvinden op de eerste dag van de INKOM.

Vragen?

Als er nog vragen onbeantwoord zijn, neem dan contact op met onze secretaris Nitzan Ulmer via een mail naar secretaris.inkom@maastrichtuniversity.nl of bel 043-3885335.

INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Maastricht Market
INKOM 2015 Maastricht Market