Inkom

Selecteer uw taal

Logistiek Team

Van A naar Beter!

 

Gedurende de INKOM zijn er veel evenementen verspreid over de stad, van het MECC tot de Markt en van de Griend tot het Stadspark. De evenementen vereisen veel tijd en energie van veel mensen en deze mensen hebben daarvoor ook hun apparatuur nodig. Denk maar eens aan een bar zonder bier, een DJ zonder zijn techniek en een artiest zonder podium. Het Logistiek Team is ervoor verantwoordelijk dat alle materialen op de juiste plek aankomen en daarmee vormen ze een essentieel onderdeel van de groep mensen die de INKOM mede mogelijk maken.

Logistics Team

Verantwoordelijkheden en eisen Logistiek Team

Het merendeel van de week werkt het Logistiek Team vanuit een draaiboek dat ze aangeeft wat, waar, wanneer moet zijn. Het leukst wordt het echter wanneer niet alles volgens plan verloopt. Op dat moment moet het Logistiek Team zelf in actie komen om ervoor te zorgen dat alle spullen toch nog op tijd op de juiste locatie terecht komen. Improvisatie, prioriteiten stellen en een nauwe samenwerking met de andere INKOM teams, zoals de Centrale Post en de Techno's hebben altijd weer tot een succesvol resultaat geleid. Elke dag doen zich wel nieuwe uitdagingen voor, wat het extra uitdagend maakt!

Het Logistiek Team heeft een klein leger aan vrachtwagens en bestelbusjes tot zijn beschikking welke bereden kunnen worden met een normaal B-rijbewijs, hoewel enige ervaring met grotere wagens wel handig van pas kan komen in de nauwe straatjes van Maastricht. Mocht je in bezit zijn van een BE-rijbewijs of heb je interesse om een BE-rijbewijs te halen, is dat handig, maar geen vereiste. 

De inschrijvingen voor Logistiek Team voor INKOM 2017 zijn open. Ben jij een enthousiaste en capabele chauffeur en wil je graag helpen bij het opzetten van evenementen met een capaciteit van 3000-7000 personen? Meld je dan nu aan via de volgende link: http://goo.gl/forms/MXcvcSnh9p of neem contact op met Eva Zwietering: 043-3885337 of logistiek.inkom@maastrichtuniversity.nl.

 

Meer informatie? 

Kom naar de interesseborrels op dinsdag 28 maart en/of donderdag 6 april van 17.00-19.00 in de Preuverij te Maastricht.​

INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Maastricht Market
INKOM 2015 Maastricht Market