Inkom

Selecteer uw taal

Wonen

Zoeken naar een geschikte woonruimte kost veel tijd en energie. Hieronder volgen wat tips voor het snel vinden van een geschikte woonruimte.

 

 

SSH

SSH Student Housing

M-building Maastricht

 

SSH is een woningcorporatie met 19.000 kamers en appartementen voor studenten door heel Nederland. In Maastricht verhuurt SSH 130 volledig gemeubileerde kamer in het M-gebouw. Dit bruisende internationale studentencomplex ligt aan de Brouwersweg in Maastricht; een fantastische locatie vlak bij het centrum. In het M-gebouw woon je samen met studenten van over de hele wereld, you will have the time of your life!

 

Bekijk ons aanbod op https://booking.sshxl.nl/accommodations

Registreer jezelf gratis op https://booking.sshxl.nl/registration

 

E-mail naar maastricht@sshxl.nl

 

 

 

Maastricht Housing

Maastricht Housing

Maastricht Housing is onderdeel van de Stichting Studentenhuisvesting Maastricht (SSHM) waarin vertegenwoordigd zijn; Hoge School Zuyd, Maastricht University, Jan van Eyck Academie de Gemeente Maastricht en de drie Maastrichtse Woningcorporaties.

 

Het is ons doel om studenten en medewerkers aan het WO of HBO onderwijs snel en efficiënt aan een geschikte, betaalbare woonruimte te helpen.

Deze MH site geeft je via een portaal toegang tot een ruim, divers en kwalitatief goed (gemeubileerd of ongemeubileerd) woningaanbod in Maastricht en omliggende gemeenten. Dit alles wordt op onze site aangeboden door de drie Maastrichtse Woningcorporaties: Woonpunt, Maavallei en Servatius, Maastricht University Guesthouse, diverse makelaars en private verhuurders.

Het aanbod van specifiek het Guesthouse van MH bestaat uit ca. 900 gemeubileerde woonruimtes en richt zich hoofdzakelijk op verblijf van kortere duur (minder dan 1 jaar).  Het andere aanbod betreft hoofdzakelijk ongemeubileerde woonruimtes voor langduriger verblijf.

 

De inschrijfkosten zijn eenmalig €35 en het lidmaatschap is geldig zolang je studeert! Je kunt dus tijdens je studie altijd switchen naar een andere meer geschikte woonruimte zonder extra inschrijfkosten.

Het volledige aanbod kan overigens zonder lidmaatschap doorzocht worden, maar hoe eerder je lid wordt, hoe groter de keuze en het gemak. In principe zijn er geen verdere bemiddelingskosten met uitzondering van het aanbod van de commerciële aanbieders/makelaars e.d..

 

Contactgegevens:

T 0031 (0) 43-3885300
info@maastrichthousing.com
www.maastrichthousing.com

 

Housing
Voor meer informatie over wonen; neem een kijkje op mymaastricht.nl 

 

INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Maastricht Market
INKOM 2015 Maastricht Market