Inkom

Selecteer uw taal

Werken en geld

Op zoek naar een bijbaan?

 

mise en placeMise en Place

Al meer dan 20 jaar is Mise en Place dé flexibele bijbaan binnen de hospitality & events voor studenten en uitgegroeid tot toonaangevend partner voor vele cateraars, hotels, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementenorganisatoren, waarmee jaarlijks ruim 150.000 internationale projecten uitgevoerd worden. Met meer dan 40 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Curaçao en meer dan 8.000 getrainde en professionele talenten, kan op ieder personeelsvraagstuk binnen de gastvrijheidsbranche antwoord worden gegeven

Bij Mise en Place kun je werken waar, met wie en vooral wanneer jij wilt. Online geef jij door wanneer je wel of niet beschikbaar bent en heb je altijd de mogelijkheden om naast je job te werken aan je talenten en ontwikkeling. Middels onze Mise en Place Academy heb je de mogelijkheid je talenten uit te breiden en ervaring op te doen voor je professionele carrière.

Je werkt, wanneer jij wilt. alleen of met een enthousiast team van medestudenten bij een van onze relaties. Het werk varieert van grote banqueting partijen in hotels tot chique diners bij de jetset thuis. Van dance-feesten, festivals en concerten tot TEFAF Maastricht en van bruiloften tot koffietafels. We werken niet alleen als bediening of eventpersoneel maar geven ook mensen wiens interesse en passie in de keuken ligt de kans zich te ontwikkelen binnen ons label Cuise!

Wij maken graag kennis met jou, we zien elkaar tijdens de INKOM of loop gerust bij ons binnen; Akerstraat 20a (vlakbij het station). 

Ga voor meer info naar: www.miseenplace.nl of like onze Facebook pagina om te zien wat jouw allemaal te wachten staat: www.facebook.com/mepmaastricht 

 

 

Fun Valley

Fun Valley

Ben jij onze nieuwe leuke collega?


Fun Valley Maastricht ligt 5km van Maastricht en is een groot recreatiepark met tal van mogelijkheden. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Ben je sportief en hou je van mensen begeleiden? Dan is een functie als Instructeur wel iets voor jouw. Ben je een echte horecatijger? Solliciteert dan om onze vacatures voor horecamedewerker. Veel affiniteit met kids? Dan is wellicht ballorig wel jouw ideale bijbaan. Uiteraard zijn combinatiefuncties ook mogelijk.
Fun Valley Maastricht de leukste bijbaan van Maastricht! 

Kijk voor meer informatie op http://funvalleymaastricht.nl/vacatures.html.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MyMaastricht
Voor meer informatie over werken en geld, neem een kijkje op 
mymaastricht.nl

INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Maastricht Market
INKOM 2015 Maastricht Market