Inkom

Selecteer uw taal

Werken en geld

Op zoek naar een bijbaan of wil je op de hoogte blijven van de laatste kortingen?

 

mise en placeMise en Place

Al meer dan 20 jaar is Mise en Place dé flexibele bijbaan binnen de hospitality & events voor studenten en uitgegroeid tot toonaangevend partner voor vele cateraars, hotels, restaurants, voetbalstadions, congresgebouwen en evenementenorganisatoren, waarmee jaarlijks ruim 150.000 internationale projecten uitgevoerd worden. Met meer dan 40 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Curaçao en meer dan 8.000 getrainde en professionele talenten, kan op ieder personeelsvraagstuk binnen de gastvrijheidsbranche antwoord worden gegeven

Bij Mise en Place kun je werken waar, met wie en vooral wanneer jij wilt. Online geef jij door wanneer je wel of niet beschikbaar bent en heb je altijd de mogelijkheden om naast je job te werken aan je talenten en ontwikkeling. Middels onze Mise en Place Academy heb je de mogelijkheid je talenten uit te breiden en ervaring op te doen voor je professionele carrière.

Je werkt, wanneer jij wilt. alleen of met een enthousiast team van medestudenten bij een van onze relaties. Het werk varieert van grote banqueting partijen in hotels tot chique diners bij de jetset thuis. Van dance-feesten, festivals en concerten tot TEFAF Maastricht en van bruiloften tot koffietafels. We werken niet alleen als bediening of eventpersoneel maar geven ook mensen wiens interesse en passie in de keuken ligt de kans zich te ontwikkelen binnen ons label Cuise!

Wij maken graag kennis met jou, we zien elkaar tijdens de INKOM of loop gerust bij ons binnen; Akerstraat 20a (vlakbij het station). 

Ga voor meer info naar: www.miseenplace.nl of like onze Facebook pagina om te zien wat jouw allemaal te wachten staat: www.facebook.com/mepmaastricht 

 

DUO/Informatie Beheer groep

Een student aan de Hogeschool of Universiteit heeft recht op studiefinanciering, ook als hij/ zij nog geen 18 is. De overheid heeft voor het hoger onderwijs maximale budgetten vastgesteld voor verschillende situaties.

Sinds januari 2010 vormen IB-Groep en CFI één organisatie: Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). In Sittard is er een servicekantoor dat elke werkdag geopend is van 9.00 tot 17.00 uur. De medewerkers van DUO- Informatie Beheergroep verstrekken informatie en advies over studiefinanciering. Je kunt er terecht met vragen over jouw individuele situatie met betrekking tot de hoogte en duur van je studiefinanciering en je rechten en plichten. Daarnaast kun je hulp krijgen bij het doorgeven van wijzigingen aan de DUO- Informatie Beheergroep. Ook geven de medewerkers je uitleg en advies bij bezwaarprocedures en eventuele beroepsmogelijkheden. Formulieren en brochures van de Informatie Beheergroep zijn verkrijgbaar bij de service balie in Sittard of via internet.

Contactgegevens
Servicekantoor Sittard
Walramstraat 11
6131 BK Sittard
T 050-5997755
www.ib-groep.nl

 

Studentenrekening

De meeste banken bieden tegenwoordig specifieke ‘studentenrekeningen’ aan. Ze verlenen zogenaamde educatieve kredieten, of verhogen het bedrag dat je rood mag staan. Ook is het voor studenten veelal goedkoper om rood te staan. Dit neemt natuurlijk niet weg dat rood staan je altijd geld kost aan debetrente. Wat je tijdens je studie rood staat (dit kan bij sommige banken oplopen tot € 5.000,-!) moet je na het afronden of afbreken van je studie vrij snel weer terugbetalen. Een advies is om, ondanks alle verleidingen, rood staan zo veel mogelijk te voorkomen.

Het is geen overbodige luxe om de verschillende voorwaarden en tarieven die verschillende banken hanteren eens op een rijtje te zetten. Dan kun je rustig uitkiezen welke bank het beste bij jou past. Voor alle banken geldt dat je er alleen een studentenrekening kunt laten openen als je op die rekening je studiefinanciering laat storten.

 

MyMaastricht
Voor meer informatie over werken en geld, neem een kijkje op 
mymaastricht.nl

INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Maastricht Market
INKOM 2015 Maastricht Market