Inkom

Selecteer uw taal

Ouders

Gaat uw zoon of dochter studeren in Maastricht? Lees hier meer over de introductieweek voor alle nieuwe studenten.

 

INKOM 2015

 

Om studenten zich snel thuis te laten voelen in deze nieuwe stad is er de INKOM Introductieweek. De INKOM is de algemene introductieweek voor alle aankomende studenten van de Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool. Gedurende een week, 22 t/m 26 augustus 2016, maken de deelnemers kennis met de stad en het Maastrichtse studentenleven. De INKOM wordt georganiseerd door een groep van 5 studenten, die zich een jaar lang fulltime bezighouden met de organisatie. De INKOM deelnemers, zo’n 2700 in totaal, worden ingedeeld in verschillende groepjes van ongeveer 10-15 personen, welke begeleid worden door ouderejaars studenten, zogenaamde mentoren. Deze mentoren krijgen voorafgaand aan de INKOM een aantal instructies, zodat ze perfect zijn voorbereid om een groepje eerstejaars een week lang te begeleiden door de stad. Daarnaast werken er een hele hoop vrijwilligers mee aan de INKOM en werken we nauw samen met gemeente, politie en brandweer, om ervoor te zorgen dat alles op een veilige manier verloopt. Het doel van de INKOM is om de aankomende studenten een zo goed mogelijk beeld te geven van het leven van een student in Maastricht, d.m.v. allerlei culturele, sportieve, feestelijke en gezellige activiteiten. De kosten voor de INKOM bedragen €74,- voor het totaalpakket met alles erop en eraan. Hierin zit ook elke dag een eetmoment.

Kortom, de INKOM is dé manier voor uw zoon of dochter om in één week precies te weten te komen wat Maastricht voor studenten te bieden heeft!

Voor verdere vragen verwijzen we u graag door naar de FAQ pagina. Als u daarna nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via inkom@maastrichtuniversity.nl

INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Sports Event
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Q-music Party
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Opening
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Movie Night
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Mosae Master
INKOM 2015 Maastricht Market
INKOM 2015 Maastricht Market